Back to Question Center
0

Moon Malware har angrebet din Linksys Router? - Semalt Knows Sådan Rectify Dette Problem

1 answers:

Der er et malwareangreb med navnet "The Moon", der angriber traditionelle routere som Linksys. Denne malware har potentialet til at kompromittere computerens sikkerhedstilstand og browsing på brugerniveau.

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, siger, at Linksys routerne samt deres trådløse adgangspunkter er underlagt denne sårbarhed, og det kan medføre, at din hjemmeside eller kunder får et stort tab fordi af internet bedrageri.

Månens malware

Månens malware får sit potentiale fra den måde, det omgår godkendelsen. Det gør det muligt at logge ind uden at have adgang til administratoroplysningerne. Efter at have konfronteret malware-infektionen, starter Linksys-routeren at indlæse hele porten med adskillige porte 80 og 8080 udgående trafik. Der resulterer i en betydelig dataaktivitet, hvilket gør din internetforbindelse langsom. Computere kan få infektionen til at gøre deres håndtering og CPU-ydeevne langsom.

Sådan forhindres Månens malware

Månens malware kompromitterer internetforbindelsens sikkerhed. Som følge heraf er det altid vigtigt at medtage en procedure eller et kriterium for at slippe af med denne infektion fra routeren. Der er nogle trin, som folk kan følge for at få det ud:

  • Få adgang til den webbaserede opsætning af routeren. Det er vigtigt at besøge deres hjemmeside og få oplysninger som model, serienummer, IMEI samt andre relevante oplysninger..Nogle routere har dette link på bagsiden af ​​deres panel.
  • Kontroller, at din Linksys-router har den nyeste firmware. Hvis ikke, kan du løse dette problem ved at udføre en opdatering eller firmware-flash over luften. Linksys-firmaet opdaterer firmwaren til at bekæmpe nogle af de hackteknikker, der kan trænge ind i det.
  • Gå til fanen Administration. Administration fanen findes øverst til højre ved siden af ​​firmwareversionskritikken. Hvis du har den nyeste firmware, skal du klikke på denne fane for at fortsætte til næste trin. Sørg for, at afkrydsningsfeltet i fjernstyringsadgangen, kontrollen jeg indstiller til "deaktiveret".
  • Fra dette punkt skal du klikke på fanen Sikkerhed. Dette trin er, hvor du får en vis fleksibilitet til at tilpasse nogle sikkerhedsforanstaltninger fra din router. Kontroller indstillingen Filter anonymous Internet Requests. Hvis det allerede er i udvælgelsen, kan du lade det være sådan. Nogle af de seneste Linksys firmware har denne indstilling som standard.
  • Gem indstillingerne for routeren. Når du har gemt konfigurationen, er det nødvendigt at slukke routeren. For at gøre dette skal du tage stikket ud af strømkilden og sætte det i igen. Som følge heraf rydder routeren cachen. Det bliver også af med den malware, der kunne have været i driften.

Konklusion

Tilstedeværelse af malware i din router kan også gøre sikkerheden for din browseroplevelse tvivlsom. Det er vigtigt at kontrollere, at din Linksys-router er sikker fra virus. Nogle af måderne til at opdage og rense malware fra denne router er på denne journal. Ved at nulstille din router såvel som rydde cachen ved genstart kan det hjælpe med at fjerne nogle malware. Du kan gøre din browsing oplevelse sikker samt gøre din internetforbindelse hurtig Source .

November 28, 2017