Back to Question Center
0

Sådan fjerner du intern trafik i Google Analytics - Semaltrådgivning

1 answers:

Opbygning af brugerdefinerede Google Analytics-rapporter (GA) er et krav om at få en dyb visning af en besøgendes adfærd og for bedre trafikanalyse. En fælles bekymring opstår således blandt nye analytics internetbrugere, som hvordan man udelukker trafik fra kontorer og fra by / land eller IP for at se nyttig trafik på en hjemmeside. Internet eksperter bemærker, at de tungeste brugere af et websted tendens til at være personale i en organisation. Det er derfor fornuftigt at eliminere denne gruppe af brugere fra Google Analytics-trafik for at undgå at opblæste de tal, der repræsenterer besøgende på et websted. Et websteds data kan også ske ved hjælp af interne site-brugere og forårsage en skadelig indvirkning på konverteringsfrekvensoptimering. Google Analytics anses for at være et meget smart værktøj, der giver en teknik til at udelukke data via filterfunktionen.

I denne artikel beskriver Lisa Mitchell, den førende ekspert fra Semalt , udelukkelsesprocessen.

Vigtige oplysninger om IP-adresser

Google Analytics (GA) samler og gemmer data om hvert besøg på et websted. Selvom IP-adresser ikke afslører personlige oplysninger om en besøgende på webstedet, registrerer den deres internetadgang (offentlige) IP-adresse. Hver internetadgangsadresse på internettet er unik og beskriver en router, der er en boks på webstedets besøgendes interne netværk, der forbinder deres tablets, smartphones og computere med internettet..

De fleste små og mellemstore bredbåndsforbindelser har dynamiske IP-adresser. Det indebærer, at adresserne vil ændre sig sporadisk. Til gengæld har ulige bredbåndskunder og de fleste virksomheder routere, der er konfigureret med statiske (ikke-skiftende) IP-adresser. Derfor skal en bruger finde ud af typen af ​​IP-adresser, der anvendes i deres organisationer for at eliminere intern trafik fra GA.

ekskludering af Google Analytics-IP

Trafik fra interne afdelinger som personale, der besøger hjemmesiden eller endda eget besøg, bør udelukkes for at opnå mere realistiske Google Analytics-data. IP-udelukkelse sker med Google Analytics, og en bruger skal liste ned alle de IP-adresser, de ønsker at udelukke. Webstedsejere skal også bemærke, at mange filtre kan oprettes på et enkelt filter i situationer, hvor flere adresser skal udelukkes.

Land / Stad Google Analytics Udelukkelse

Ligesom IP-udelukkelsesmarkedsføreren vil en bruger måske udelukke trafik fra en by eller et land til fremragende analyse. Derfor kan en bruger bygge et filter, der fjerner trafik fra bestemte nationer i verden. Ved at udelukke et land stopper man hits, der stammer fra ekskluderede byer eller lande, fra at være en del af Google Analytics-trafikken. Et land eller en by kan udelukkes af en hovedårsag - for at forhindre spam hits. For eksempel (Indien eller Kina) er en Google Analytisk landeksklusion, der forhindrer trafik fra Indien og Kina med undtagelse af betalte trafiksøgninger.

Filtrering af betalt søgetrafik er en anden teknik til at indhente mere relevant information fra en målrettet placering. Dette hjælper med at liste de foretrukne oplysninger, mens du kører en betalt reklamekampagne på en målgruppeplacering. I denne henseende kan en webstedsejer bestemme, hvordan en betalt søgetrafik vil bruge deres websted og bevæge sig gennem en konverteringskanal Source .

November 28, 2017