Back to Question Center
0

Semalt afslører simple tricks for at eliminere WordPress Spam User Registration

1 answers:

For nye WordPress-brugere kan du modtage mange anmeldelser af falske nye kontoregistreringer, der vises på din WordPress-hjemmeside. I de fleste tilfælde er disse spam-websteder, der driver denne trafik fra henvisnings spam-domæner. Det er vigtigt for hver hjemmeside ejer at stoppe WordPress spam.

Nogle af de taktikker, som folk bruger til at forhindre WordPress-spam, er tilgængelige i denne SEO-retningslinje fra Jack Miller, en topekspert fra Semalt .

Du kan stoppe aktiviteterne i spam-bots som deres falske brugerregistreringer. Disse er malware-drevne browser login, der ikke nødvendigvis stammer fra menneskelige besøgende. Spambotsne forsøger at narre systemet til at fungere som om de var ægte legitime besøgende. Du kan stoppe WordPress-spam ved hjælp af nogle af nedenstående teknikker:

1. Indstil standardbrugerrollen i WordPress

En sikker måde at stoppe WordPress-spam på, kan ændre standardindstillingerne for brugerregistrering. Når denne mulighed er åben for alle, kan botnets kunne åbne nye konti. Denne funktion resulterer i, at mange forstyrrende meddelelser om ny brugerkonto oprettes. For at opnå dette skal du logge ind på din WordPress-konto og gå til indstillingerne derefter generelt. Fra dette afsnit fjerner du afkrydsningsfeltet "medlemskab". På denne måde kan ingen være i stand til at tilmelde sig en konto på din hjemmeside. For at tillade selektive registreringer, kan du indstille denne knap til at abonnere. Abonnentoptionen kan tilbyde en sikker måde at godkende nye brugerkonti på hjemmesiden..

2. Brug af brugerregistreringsformularer

For webstedsbegyndere, der har brug for brugere til at tilmelde sig på deres hjemmesider, er det vigtigt at oprette brugerregistreringsskemaer. Brugerdefinerede registreringsformularer kan bekæmpe effekten af ​​spambots, der kan skabe nye brugerkonti. En kreativ måde at oprette en brugerdefineret tilmeldingsblanket på kan være at bruge WordPress-brugerregistreringsaddoner. Du kan få en formular, der er mere sikker end WordPress standardformularen. Søg, installer og aktiver et plugin til registreringsformular. Fra denne menu kan du oprette dine brugerdefinerede registreringsformularer.

3. Aktivér e-mailaktivering

Aktivering af en e-mail-aktiveringslink kan være en god sikkerhedsforanstaltning til at vedtage. Spambots kan ikke omgå denne sikkerhedsforanstaltning, i modsætning til menneskelige besøgende. Denne indstilling betyder, at en bruger skal have en gyldig e-mail-adresse. Herfra skal de kunne klikke på et aktiveringslink, der sendes til deres e-mail-adresse til verifikation. Hvis du vil aktivere denne funktion, kan du tillade e-mail fra menuen for brugerverifikationsmetode. For at komme til denne indstilling, skal du gå til 'brugerregistrering'.

4. Brug admin godkendelse

Nogle websteder må muligvis ikke have mange brugere. I dette tilfælde kan du beslutte at godkende brugerkonti manuelt. Du kan acceptere eller afvise en registrering af brugerkonto på forespørgsel under indstillinger og derefter brugerregistrering. Denne metode er nem at bruge, og folk kan komme i kontrol eller e-mails, der får en brugerkonto.

5. Brug captcha kode

Captchas gør et webstedskriterium rent menneskeligt baseret. Du kan stoppe WordPress-spambots ved hjælp af captcha. Disse Human Intelligence Tasks sikrer, at kun et menneske kan omgå den pågældende autentificering Source .

November 30, 2017