Back to Question Center
0

Semalt Aktier En WordPress Site Guide til at overveje

1 answers:

At starte en hjemmeside er den bedste og nemmeste måde at dele dine tanker, ideer, ekspertise og dyrke din virksomhed over hele verden. Og hvis du ønsker at tjene nogle penge online, vil du måske gerne udvikle et WordPress-websted. Heldigvis er det nemt at lave et websted, fordi WordPress ikke kræver, at du har kodningsevnen som CSS, PHP og HTML. Selv når du ikke brugte WordPress før, kan du nu prøve det og udvikle en forretningswebside bekvemt. Bare kom ned til tipsene fra Michael Brown, en førende specialist fra Semalt .

Trin 1: Opsætning:

En af de største fejl begivenhederne gør, når du udvikler et websted, er at vælge det forkerte indholdshåndteringssystem. Heldigvis kan du nu afhænge af WordPress som 95% websteder, og blogs på internettet er blevet udviklet med det. Du kan nemt installere plugins, tilpasse design og layout på dit website, ændre temaet, importere nogle ting relateret til dit brand og ændre farverne. Wordpress.com er hvor du kan udvikle et ikke-hostet websted og kan bruge det på din egen server, og wordpress.org er den platform, hvor brugere kan udvikle hostede websteder og ikke kan overføre dem til deres servere, før de ikke betaler et gebyr . Den første ting du har brug for er domænenavnet og web hosting service. Dit domænenavn skal definere dit brand, og web hosting-tjenesten som GoDaddy vil opkræve noget for båndbredden og hosting-tjenesterne. Bluehost anbefales stærkt, når du vil have overkommelige WordPress-hostingudbydere. Endelig skal du tilføje kontooplysningerne og færdiggøre din pakke for at fuldføre opsætningen.

Trin 2: Installer WordPress:

I din cPanel vil du kunne se forskellige små ikoner og funktioner..Du kan blive forvirret, men 96% af dem bør ignoreres. Du skal bare gå til Bluehost Marketplace Quick Install-indstillingen og installere WordPress på den. Hurtiginstallationen begynder, og det tager et par sekunder at installere dit WordPress-websted. Dette marked kan bede dig om at gennemse nogle WordPress-temaer, men du behøver ikke at vælge det i dette trin. Når WordPress er installeret, vil du modtage brugernavn og adgangskode på dit email-id.

Trin 3: Vælg dit WordPress Theme:

Det tredje skridt er at vælge det visuelle udseende på din virksomheds hjemmeside. Til dette skal du vælge et tema fra den store Wordpress temakatalog. Nogle af temaerne er lydhør, og andre er ikke lydhør. Klik på knappen Udseende »Temaer og tilføj et nyt tema til din virksomhedsside. Tilpasning af temaet baseret på dine krav er nemt. Du kan også ændre dens menuindstillinger, widgetplaceringer og farveskemaer.

Trin 4: Opret dit første indlæg:

Når du har installeret et tema, er du klar til at oprette dit første indlæg. Sørg for, at hjemmesiden har alle nødvendige indholdssider, så dine kunder får en ide om dine produkter og tjenester. Gå til indlæg »Tilføj nyt afsnit i WordPress dashboard og skriv en unik historie, der kan involvere flere og flere læsere. I mellemtiden glem ikke at indsætte kategorier og tags på din hjemmeside.

Trin 5: Plugins og Customization:

Når du har skrevet og offentliggjort en artikel eller webindhold, kan du tilføje kontakt os, privatlivspolitik og andre lignende muligheder. Du kan også installere nogle plugins for at få dine gallerier og billeder justeret automatisk. Tilpasning er nøglen til et vellykket WordPress-websted, så du bør ikke glemme at optimere og tilpasse dit webindhold.

Trin 6: Tjen penge på dit websted:

Nu hvor din hjemmeside er klar, og du har skrevet din første artikel, bør du være klar til at tjene nogle penge online. Der er flere måder at tjene penge på internettet. Du kan enten få en AdSense-konto eller sælge noget via dit websted. For eksempel kan du sælge dyre palæer eller køretøjer online og engagere flere og flere kunder fra hele verden. Så længe du sætter indsatsen og hårdt arbejde, vil du helt sikkert høste fordelene ved din online forretning Source .

November 30, 2017