Back to Question Center
0

Semalt: Den bedste måde at stoppe pop-upannoncer på

1 answers:

Google gør et godt stykke arbejde med at holde popup-vinduerne under kontrol. Derfor angiver hav af pop-up-vinduer, der invaderer vores browseroplevelse, nogle vigtige problemer. Heldigvis er der mange måder at håndtere disse irriterende og irriterende reklamer på. At slippe af med de uønskede og ulige pop-ups og bannerannonceen er en tovejsprocedure. For det første skal du fjerne enhver adware eller malware fra din maskine. For det andet skal du bruge browserudvidelsen til at blokere pop op- og bannerannoncerne. Nogle andre ting du bør huske på er nævnt nedenfor.

Rengøring af dine vinduer:

Lisa Mitchell, eksperten Semalt forklarer, at hvis du kører AVG-antivirusprogrammet, og det ikke længere fungerer korrekt, skal du kigge efter et andet værktøj til adware eller anti-malware. De fleste eksperter anbefaler Malwarebytes Anti-Malware, hvilket er godt at bekæmpe malware og fjerne irriterende pop-up-annoncer fra dit system. Et andet lignende program, du kan prøve for både Windows 7 og Windows 8, er Xplode's AdwCleaner, som er målrettet mod alle værktøjslinjer, browserindtrækere og adware, der opretter pop op-vinduer i et stort antal. Der er en falsk og ulovlig version af AdwCleaner, der vil bede dig om at betale noget for at fjerne pop-ups og adware. Du bør ikke vælge det og kun downloade den ægte version af dette værktøj..

Browser-tilføjelser:

Hvis du vil tjekke udvidelser og tilføjelsesprogrammer i Windows 7 og Windows 8, skal du klikke på ikonet øverst og klikke på tilføjelsesprogrammet i rullemenuen. Alle tilføjelsesprogrammer har separate knapper til deaktiver, fjern og valgområder. Du skal bare klikke på Deaktiver-knappen og stoppe malware og irriterende pop-up-annoncer fra at dukke op i dit operativsystem. En anden metode til at reducere antallet af popup-annoncer i Windows 7 og Windows 8 er ved at installere Ublock Origin-softwaren. Programmet er blevet præsenteret af Raymond Hill og kan forbruge forskellige malware og adware forårsager pop-ups. Den leveres med en håndfuld filtre som EasyPrivacy og EasyList. Du kan også vælge Ghostery, hvilket er det bedste og mest fantastiske værktøj til at blokere popup-annoncer. Det kan også blokere Facebook-annoncerne, DoubleClick-annoncerne og Google Translate-reklamerne.

Stop foistware:

Pop-ups angriber let websites og operativsystemer, som du bruger til at promovere flere produkter online og tjene penge. Det hedder foistware, som omfatter platforme som Google, Microsoft Bing, Ask, PUPs og Google Chrome. En nem løsning er, at du installerer et program kendt som Unchecky. Det blokerer eller fjerner bundterne af tilbud, der ser legitime ud og vises i form af pop-ups.

Stop Windows 10 opgraderinger:

Microsoft forsøger at få det nye Windows 10-operativsystem på flere enheder og installeret et lille GWX-værktøj (Få Windows 10) på Windows 7 og Windows 8. Det beder dig om at opgradere gratis, hvilket du ikke bør. Vi anbefaler dig Ultimate Outsider's GWX Kontrolpanel, hvis du vil blokere Microsofts salgsfremmende meddelelser og irriterende pop-ups. Alternativt kan du prøve Ed Bott ad blokkering og slippe af med de pop-ups og banner reklamer, der skaber et rod for dig på internettet Source .

November 30, 2017