Back to Question Center
0

Semalt Ekspert på den bedste Landing & Salgssidetemaer til WordPress-brugere

1 answers:

Hvis dit WordPress-websted eller online-forretning vokser enormt, skal du solidificere dine WordPress-temaer så hurtigt som muligt. Og for det vil du kræve et veldesignet premium tema og en fantastisk destinationsside for at klare de solide konklusioner. Der er to forskellige typer destinationssider: generere generations sider og klik gennem destinationssider. Et online e-handelssite skal være brugervenligt og med kvalitetsdesign. Vigtigst er det, at det skal have effektive salgssider. Uden et premium eller brugerdefineret WordPress-tema vil du ikke være i stand til at engagere flere og flere kunder, da brugerne vil føle sig frustreret og irriteret, når de forsøger at shoppe på dit websted.

Oliver King, en topekspert fra Semalt , kigger her på listen over bedste landingsside og salgs-temaer for WordPress-brugere:

01. Solopreneur:

Dette tema er udviklet af FancyThemes og leveres med kraftfulde og fantastiske destinationssider, der er designet til at øge dine samtaler. Dette tema udnytter den stilfulde typografi og det store billede og hjælper os med at opfylde kriterierne for de højkonverterende destinationssider. Desuden øger det vores virksomheds indtægter på ingen tid. Solopreneurs landingssider er en del af hele dette tema; det betyder, at du ikke behøver at investere penge og tid med at integrere de separate landingssider med dette tema.

02. JustLanded:

03. Launchit:

Launchkit er en af ​​de bedste landingsside og salgssider for WordPress-websteder. Det gør den solide sag til sig selv og bliver bekvemt tilpasset ethvert e-handelssite. Dette tema hjælper dig med at gøre dine projekter skinnende ved at give dig masser af alsidige muligheder. Det vil helt sikkert skabe kvalitetslandingssider for dig og vil generere kundeemner i et stort antal. Dette kraftfulde og ansvarlige tema giver dig mulighed for at køre forskellige konfigurations- og A / B-testindstillinger, hvilket sikrer, at alle skærmstørrelser er lydhøre.

Hvad laver et godt salgsside tema?

En af de vigtigste ting at se efter på en destinationsside eller et salgsside er, hvem der har udviklet temaet, og det er premium eller gratis. WooCommerce er et af de bedste og mest berømte WordPress-temaer og har masser af funktioner som billeder i høj opløsning, fleksibilitet til at tilpasse og reagere på alle skærmstørrelser. Sørg for, at temaet du vælger, har følgende specifikationer:

  • Indstillinger for oprettelse af medlemskabsarealer og destinationssider.
  • Fremragende præsentation af webindhold som lysbilledshow og præsentationsrum.
  • Den skal være kompatibel med alle enheder med forskellige opløsninger.
  • Det skal have SEO-funktioner til at integrere dit websted i søgemaskinens resultater.

Konklusion og yderligere tillæg til at overveje:

Når du har valgt temaet, skal du arbejde på dets layout og farvekombination, og sørg for, at temaet passer til dit websites niche og forretningsbehov. Teknisk set vil skønheden i dit WordPress-tema og dets muligheder betyde meget. Du kan installere et par plugins for at forbedre placeringen af ​​dit websted og tilbyde nyttige oplysninger til dine læsere for at gøre dem til glade kunder Source .

November 30, 2017