Back to Question Center
0

Semalt Expert: 5 værktøjer til standsning af spam-kommentarer i WordPress

1 answers:

Spam kommentarer er en hård virkelighed, og bloggere vil blive forskudt af det store antal meningsløse kommentarer, de modtager om dagen. Men WordPress er det bedste indholdshåndteringssystem kan hjælpe med at slippe af med spam kommentarer. Hvis du har overladt dette problem uovervåget, kan spam kommentarer overvinde databasen på din blog og kan få dig banned fra søgemaskinens resultater permanent.

Her har Jack Miller, en førende specialist fra Semalt , talt om værktøjerne til at stoppe spam-kommentarer i WordPress.

1. Akismet

Du kan nemt få adgang til Akismet i din Wordpress Plugin Directory. Det er en omkostningseffektiv og nyttig plugin, som installeres øjeblikkeligt. Udviklet af Automattic, er denne plugin ret kraftfuld og leveres med snesevis af muligheder. Det forhindrer spam og funktioner et par diagrammer for at kontrollere kvaliteten af ​​de kommentarer, dit websted modtager. Det har også nogle algoritmer til selvindlæring af spam, og lader dig sætte kommentarer på Akismet-serveren uden at give dit websted et ulige og dumt udseende. Utroligt kommer Akismet med over 40k spamkontrol hver måned og er perfekt til personlige blogs og nonprofitwebsites.

2. WP-SpamShield Anti-Spam plugin:

Ligesom Akismet er WP-SpamShield Anti-Spam plugin udstyret med mange muligheder og egenskaber. Dette plugin er tilgængeligt i WordPress 'bibliotek og er et af de bedste plugins til dato. Det fungerer som en stærk WordPress..org Plugin Repository og er gratis. Dette kan hjælpe dig med at tackle spam-kommentarer, ubrugelige registreringer og tilmeldinger, og slippe af med pingbacks og trackbacks nemt. Det kan også blokere IP-adresserne, hvorfra du modtager et stort antal kommentarer hver dag. Dette værktøj bruger et specielt JavaScript-lag og hjælper dig med at forhindre spam fra robotter og skadelige edderkopper.

3. Anti-Spam Bee:

Denne plugin er også tilgængelig i Wordpress Plugin-mappen og har hidtil over to millioner aktive installationer. Dette plugin er endda blevet anbefalet af WordPress-grundlæggeren Matt Mullenweg og er gratis. Det tager sig af IP-adresserne, der spreder malware online, følger dine kommentarer og ser efter kvaliteten af ​​disse kommentarer. Det vil også vise dig de detaljerede ugentlige statistikker og spamaktiviteter, så du kan få en ide om, hvor din blog går.

4. CleanTalk:

CleanTalk er et af de fedeste, bedste og mest berømte premium-plugins på internettet og giver beskyttelsesrelaterede tjenester til bloggere og webmastere. Det forhindrer spam kommentarer, ulovlige registreringer og tilmeldinger, og bruger den smarte algoritme til at registrere alle spam på din hjemmeside. Det gemmer disse spam kommentarer i Clean Talk-databasen og sletter dem derefter, når de ikke er i brug.

5. WordPress Zero Spam:

Det er et af de enkleste og mest omfattende spamforebyggelsesprogrammer til dato.

Dette er et af de enkleste spamforebyggelsesprogrammer. WordPress Zero Spam virker effektivt og blokerer kommentarerne fra de ukendte brugere og mistænkelige IP'er. Det er JavaScript kan aktiveres når som helst, og du kan få det bedste ud af dets funktioner. Dette virker for at forhindre, at robotter og edderkopper kommer ind på dit websted og spammer kommentarsektionen. Dette plugin er gratis og leveres i forskellige former for at bekæmpe ineffektive mennesker.

Du kan nemt holde din WordPress-blog eller hjemmeside ren, vedligeholdt og organiseret med disse omfattende plugins Source .

November 30, 2017