Back to Question Center
0

Semalt Expert-forslag til forebyggelse af internet-trusler

1 answers:

Cyberkriminelle søger gradvis virksomhedens computere ved hjælp af malware, der håber at drage fordel af fatale oplysninger. De har flyttet fra at målrette forbrugernes stationære pc'er til virksomhedens medarbejdere. Der er stigende corporate netværk eksponering for malware. Sociale sider, medarbejdermobilitet og brugerdreven IT er nogle af de faktorer, der bidrager til den stigende kontakt af corporate systemer til malware. Trusler, der er vedholdende, og trojanere kan bryde og kompromittere følsomme data.

Ivan Konovalov, kundesucceschef for Semalt , præsenterer en værdifuld vejledning til forebyggelse af internet hackingstrusler.

Først skal du holde browserens plug-ins patched.

Attackere kan ikke bruge Adobe Acrobat eller Adobe Reader eller Microsoft Internet Explorer til at nå et system. Når patcherne bliver tilgængelige, skal du installere dem straks.

For det andet blokere peer-to-peer-brug.

Da en måde at distribuere malware på er at dele filer på peer-to-peer-netværk, danne og håndhæve en ikke-peer-to-peer-politik.

For det tredje skal du slukke for Windows AutoPlay.

Stop netværksbaseret virus som Downadup og Conficker fra at hoppe fra netværksdrev uden ændring af selskabsregler på de åbne aktier.

For det fjerde skal du aktivere forbedret sikkerhed i Adobe Reader.

PDF-filer skjuler undertiden angreb. Hærdning læseren beskytter maskinen mod sådanne angreb.

Dernæst begrænser brugen af ​​netværksandele.

Da virus gerne spredes gennem netværksdrev, skal mappede drev lukkes, medmindre det kræves alvorligt. Giv tilladelse til kun at læse og begrænse read-write..

Gennemgå effektiviteten af ​​gateway blokering og mail sikkerhed.

Websikkerhed og effektiv mail hjælper med at få truslen, før den når skrivebordet. Sørg for, at der er en mail-sikkerhedsopløsning tilgængelig, der kan opdatere ofte. Det vil muliggøre detektering af seneste malware trusler, spam og korrupte afsender IP'er.

Gennemgå tidsplanen for distribution af sikkerhedsindhold.

Udgivelsen af ​​antivirus udføres særskilt på en dag og ugentlig for IPS-indhold. Opdater ofte inficerede maskiner eller endda alle maskinerne, da opdateringerne kommer, hvis det er muligt.

Beskyt mobile enheder, især smartphones.

Mobile enheder bringer malware til netværket som enhver pc, der er ubeskyttet. Dette sker, fordi alle med en tablet eller smartphone ønsker at få adgang til netværket.

Brug værktøjer, der går ud over antivirus.

Antivirusprodukter er ikke effektive i dag som før, da truslerne udviklede sig for at undgå software fra antivirusprogrammet. Dagens trusler er webbygget. IPS (Intrusion Prevention System) kan stoppe malware før deres indtrængning i en maskine.

Skift standardindstillinger for en maskine.

Nogle få ændringer af indstillingerne giver enorme sikkerhedsforbedringer på enheden. Ændring af maskinens standardindstillinger hjælper med at få det bedste ud af det.

Specifikke trusler kan blokeres ved at gennemføre regler for anvendelseskontrol.

Enhedskontrol og Symantec Endpoint-beskyttelsesværktøjer bruges til at stoppe bestemte filer, beskytte vigtige data og blokere netværkets brug af netværk.

Endelig uddanne brugerne.

Uddannelse er meget effektiv til at forebygge malware. Bed brugerne om at klikke kun på kilder, der er pålidelige, når de søger, ikke at opdatere programmer som codec, Flash og mediaspiller, når de fremmes af ikke-tilknyttede websteder, ikke at bruge peer-to-peer-netværk på firmware og undgå at klikke på vedhæftede filer eller links fra ukendte kilder. Følgende ovenstående punkter kan hjælpe en beskyttet Source .

November 28, 2017