Back to Question Center
0

Semalt Expert: Sådan Slet Spam Kommentarer I WordPress?

1 answers:

Spam kommentarer er et stort problem for webmastere og bloggere. Hvis du har udviklet en WordPress-blog eller et websted, kan du være bekendt med denne trussel og måske slette og forhindre spam-kommentarer. Der er en bred vifte af spambeskyttelses- og forsvarsværktøjer og plugins online. Nogle mennesker sletter disse kommentarer manuelt, mens de andre installerer relevante plugins eller programmer.

Jack Miller, en topekspert fra Semalt , uddyber her nogle nyttige tips i denne henseende.

Akismet Kommentar Spam Fighter:

Akismet er fra nu af den bedste spam kommentator fighter online. Wordpress-websites og blogs har det installeret som standard, og Akismet bruger en række algoritmer kombineret med den oprettede database for at vide, hvilke kommentarer der er falske og spam, og hvilke der er legitime. For at aktivere Akismet på WordPress-webstedet, skal du gå til Plugins-området og klikke på knappen Aktiver. Når Akismet er aktiveret, vil du se, at spam-kommentarerne er rettet til kommentarpanelområdet, hvilket betyder, at de ikke vises på din blog eller hjemmeside. Hver kommentar skal gå gennem Akismet-nettet, og de ubrugelige oplysninger tilføjes automatisk til sin community-created database.

Hvis du ikke vil bruge dette WordPress plugin, er der et par trin, der lover at forhindre den store klump i at irritere dig og komme ind i afventer kommentarafsnittet..

1. Bulk Slet spam-kommentarer:

Hvis du har modtaget tonsvis af spam kommentarer, er det tid til at slette dem alle og forhindre deres ankomst i fremtiden. Til dette skal du følge disse enkle trin:

  • Installer kommentaren Slettet ventende kommentarer på dit WordPress-websted
  • Gå til kommentarerne -> Slet Pending Comments område og klik på knappen Slet ventende kommentarer
  • Denne plugin vil slette alle de meningsløse og ubrugelige kommentarer på én gang

2. Tilføj listen med kommentar Blacklist Nøgleord:

Det er på tide at forhindre, at fremtidige spam-kommentarer kommer ind på dit websted og irriterer dig:

  • Åbn WordPress Kommentar Blacklist Nøgleord fil på dit WordPress dashboard
  • Kopier den komplette liste over kendte og ukendte spam søgeord
  • I dit WordPress dashboard skal du gå til indstillingerne -> Diskussionsområde og indsætte disse søgeord i kommentarfeltet Blacklist
  • Gem ændringerne inden du lukker dit vindue

3. Tweak WordPress Indstillinger:

Diskussionsindstillingerne af WordPress blog kan tweaked efter dine behov. Du kan også deaktivere meddelelsesområdet og slippe af med spam-kommentarerne straks.

4. Brug Akismet-lignende Anti-Spam Plugins:

Ligesom Akismet har WordPress snesevis af anti-spam plugins for at få gavn af. De fleste af disse plugins er gratis og kan hjælpe dig med at slippe af med de ubrugelige kommentarer på ingen tid. Sørg for at du har opdateret dit plugin og erstattet det med en ny version, fordi spammere og hackere altid søger nye teknikker og måder at spam et stort antal websteder på. API-plugin virker nøjagtigt som Akismet og kan installeres fra Plugin Directory-området.

Konklusion - Du er færdig:

Installering af et plugin er ikke for hårdt, og mange mennesker elsker den måde, Akismet beskæftiger sig med spam kommentarer. Plus, dette plugin er letvægts, tilbyder masser af funktioner, og er gratis at bruge Source .

November 30, 2017