Back to Question Center
0

Semalt Expert - Sådan starter du en gratis blog på WordPress.com

1 answers:

WordPress.com er den gratis og en af ​​de bedste blogging platforme på internettet. Her kan du nemt udgive dine indlæg og artikler, men porno, apotek og spilrelaterede emner eller nicher er ikke tilladt. Det er klart, at forskellige personer har tendens til at begynde deres blogginghobbyer herfra, men de fleste går videre til betalte domæner og begynder at bruge de selvstændige hosted-indstillinger - noleggio tappeti elastici verona. Wordpress.com lader sine brugere få gavn af gratis blogging muligheder. Det betyder at du ikke behøver at betale for et domæne eller underdomæne. Kort sagt, du blogger for et hostet websted og kan etablere dit brand uden at skulle betale noget.

Michael Brown, en topekspert fra Semalt , giver her nogle eksempler på de blogs, der er vært på wordpress.com platformen:

  • myblogging.wordpress.com
  • simpsons.wordpress.com

Sådan starter du en gratis blog på wordpress.com?

Hvis du er forvirret om, hvordan du starter en gratis wordpress.com-blog, skal du læse denne vejledning grundigt.

1. Vælg Hjemmeside Layout:

Det første du skal gøre er at vælge hjemmeside layoutet klogt. Når du gør det, skal du sørge for, at layoutet er som i din blogs niche og emne. For eksempel, hvis du ejer virksomhed og ønsker at promovere dit brand gennem wordpress.com blog, skal du vælge det layout, der giver din blog et tiltalende og professionelt udseende. På samme måde har den en bred vifte af temaer og layouter til fotograferingswebsteder, og de professionelle fotografer kan vælge en af ​​disse muligheder for at udvikle en gratis blog på wordpress.com..Så du skal bare tilmelde dig til wordpress.com og vælge layoutet, før du går videre til næste trin.

2. Vælg temaet:

Som wordpress.org har wordpress.com et bredt udvalg af temaer at vælge imellem. Et tema er, hvordan dit websted eller din blog ser ud. Du bør vælge temaet klogt og sørg for, at det taler for dig selv om dit mærke. Du kan ændre farvekombinationerne, indstillingerne for widgets og menuer og inkludere billeder, når temaet er valgt. Gå til temaet Valgområde for at vælge ønsket tema.

3. Vælg domænet (din blogadresse eller navn) :

Det er uheldigvis svært at finde et fremragende og unikt domæne på wordpress.com, da konkurrencen er meget høj. Chancerne er, at det valgte domæne allerede er taget, men du behøver ikke bekymre dig, da du kan prøve et andet domæne og kontrollere dets tilgængelighed online. Hvis du overvejer at købe domænet, bør wordpress.com ikke være dit valg, da domænenavne, der sælges her, er ret dyre.

4. Vælg planen:

Når domænenavnet er valgt, og du har gennemført de grundlæggende trin, er det fjerde trin at afhente din plan. I første omgang har du ikke råd til at betale noget for din blog, så du skal klikke på valgfri valg og komme i gang. Almindelige brugere behøver ikke at vælge de betalte versioner, da de er ret dyre og ikke giver så mange fordele, som du vil.

5. Opret en konto:

Du skal bruge dit primære email-id til at oprette en konto. De fleste brugere bruger Gmail og Yahoo ID'er til dette formål. Du skal vælge et brugernavn og kodeord klogt. Sørg for, at dit kodeord har kombinationer af tegn som "^^" og "/ & #", så hackerne ikke bryder ind i din blog på det seneste. Når du først har udgivet dit første indlæg, skal du ikke glemme at dele det på sociale medier, så flere og flere mennesker bliver ved med at vide om dine skrivefærdigheder.

En nem måde at oprette et nyt indlæg eller en side på er at bruge indstillingen "Post" -> "Ny" eller "Side" -> "Tilføj ny".

Hvis du har besluttet at oprette en blog på et privat domæne, skal du ikke gå til wordpress.com men wordpress.org.

November 30, 2017