Back to Question Center
0

Semalt Expert-taler om New Wave of Reference Spam Wrecking Google Analytics-data

1 answers:

Hvis du bemærker, at der er meget referraltrafik, der kommer til din Google Analytics, bør du være bekymret, da hackerne forsøger at stjæle dine oplysninger og webstedets detaljer. Teknikeksperter har givet os en masse tips, tricks og forslag til, hvordan man fjerner henvisningsspam. De har udarbejdet en række metoder til bekæmpelse af det og foreslået mulige løsninger til din overvejelse.

Disse dage ødelægger mange stykker af henvisningsposte dataene i Google Analytics. Det er et spørgsmål om stor bekymring for webmastere og bidragsydere på hjemmesiderne. Angrebene giver i høj grad trafikrapporteringsrapporterne og beskadiger Google Analytics-egenskaberne. Det ville ikke være forkert at sige, at dette er et af de store problemer for både små og store virksomhedsejere.

Der er desværre ingen mulighed for at slippe af med henvisningspost, men følgende tips, der er fastsat af Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager of Semalt , kan forhindre sin ankomst i et omfang og kan holde vores hjemmeside sikker og beskyttet.

Attackere der genererer Google Analytics-spam

Spørgsmålet her er, hvorfor og hvordan angribere genererer Google Analytics-spam? For webmastere er det ikke så svært at finde svaret på dette spørgsmål. De kan tjekke detaljerne i deres Google Analytics og vurdere, om deres websteder modtager falsk trafik..Det er vigtigt for en hjemmeside ejer at generere organisk trafik til sit websted. Henvisningspost bruges af hackere til at generere uorganisk og falsk trafik. Salget og lederne af sådanne henvisningsprogrammer er gode for ingenting. Hackerne bruger kun disse tricks til at sprede virus, malware og at udføre deres phishing-angreb. Således, hvis du bemærker, at dit websted modtager mistænkelig trafik fra ukendte kilder, bør du straks træffe foranstaltninger.

Hvordan sker der henvisninger til spam?

Nu skal vi fortælle dig, hvordan sker der henvisninger til spam? En masse hackere angriber dine websteder og stjæler dine data ved hjælp af robotter. Nogle af dem bruger endda en række botnets til at narre et stort antal mennesker. Nogle angribere selv generere falske hits og spøgelsesvisninger bare for at engagere flere og flere webmastere. Til dette sendte de bots til dit websted og forsøgte at vise det som du modtager organisk trafik. Sådanne angribere kører Google Analytics trackers og Java scripts til at indsamle data fra dine servere. De bruger derefter disse data til svigagtige aktiviteter.

Google Analytics

Vi er opmærksomme på, at Google Analytics er et af de mest pålidelige, autentiske og velkendte produkter, der er oprettet for at sikre sikkerhed og sikkerhed på webstederne. Du kan spore, hvor mange unikke visninger dit websted får ved hjælp af Google Analytics og andre lignende platforme. En kode skal indsættes i dit websted, så Google Analytics kan aktiveres. Denne kode bliver ofte stjålet af hackere, da det er let at gætte og kan bruges til deres ulovlige aktiviteter.

Det er klart for alle webmastere, at Google Analytics lader 50 forskellige egenskaber på én konto. Hver ejendom har sit specifikke serienummer. Som webmaster er det din pligt at gøre dette serienummer svært eller umuligt at gætte. Du kan ændre det ved at besøge din Indstillinger-side Source .

November 28, 2017