Back to Question Center
0

Semalt Expert: Udelukkelse af PayPal fra Google Analytics Referral Trafikrapporter

1 answers:

Ross Barber, kundesucceschef for Semalt Digital Services, deler sin erfaring med, hvordan man sporer sande henvisninger i Google Analytics.

Jeg kan stadig huske det tidspunkt, hvor jeg begyndte at arbejde med Semalt-kunder. Det var en af ​​de mest fantastiske oplevelser i mit liv. Jeg tog lidt tid på at evaluere, hvordan de får trafik til deres hjemmesider, og hvordan gør de meget fra deres virksomhedswebsteder. Jeg fik at vide om de henvisningstrafikkilder, der giver Semalt mange kunder. Da jeg tilmeldte mig Google Analytics, kom jeg til at vide, at PayPal vises som den vigtigste henvisningskilde. Hvordan udelades PayPal fra henvisningsrapportering i Google Analytics? Hvis du leder efter et svar, har vi præsenteret denne vidunderlige artikel for dig.

Hvad betyder det?

Når PayPal vises som en henvisningstrafikkilde, betyder det, at nogen vil forlade dig på Semalt. Du kan indtaste dit websted, når de har overført deres penge og købt en af ​​vores tjenester. Dette trin er vigtigt, fordi Google løbende følger IP'erne for de brugere, der sidst besøgte dit websted, inden de gennemførte henvisningerne for henvisningskilden. Google attributter, at salget til PayPal er kommet fra den oprindelige trafik, og intet er narret på nogen måde. Det kan være forvirrende for dig at vide, at mange mennesker arbejder på kommissionsbasis..Der er chancer for, at de vil generere falske fører til din hjemmeside, som foregiver at være original. På PayPal side vil de overføre dig nogle penge og få deres provisioner. Det, vi mener at sige, er, at det er vigtigt at finde ud af de originale kilder til din trafik samt besøgernes IP-adresser.

Hvordan kan du vide, om det går på din hjemmeside?

Hvis du ikke har ændret indstillingerne og konfigurationerne for din Google Analytics, skal du fortsætte med at bruge PayPal uden problemer. Du kan bruge det hver dag til at behandle betalinger. For at kontrollere sin status skal du navigere til linket til alle trafikhenvisninger i din Google Analytics. Her skal du kigge efter PayPal-indstillingen og derefter klikke på oversigtsindstillingen for at vide mere om det.

Skal du vide om de oprindelige henvisningskilder?

Det er meget vigtigt at vide alt om de originale kilder til dine henvisningsprogrammer. Du bør have en ide om, hvad der er den mest autentiske og værdifulde trafik til dit websted, og hvad er kilden til de besøgende. Dette forhindrer Google Analytics i at forberede falske rapporter til dig, og du vil få pengene til hvert køb lige i din PayPal. Mange mennesker er opmærksomme på at generere kundeemner og få flere kunder, så deres produkter eller tjenester sælges i et stort antal.

Sådan løses dette problem?

Du kan løse problemet ved at tilføje PayPal som en henvisning udelukkelse i din Google Analytics. Det er en af ​​de nemmeste og mest bekvemme måder at stoppe med at få falsk trafik til din Semalt konto. Du skal være bekendt med kilden til din trafik og bør træffe foranstaltninger til at generere flere og flere kundeemner. Til dette formål skal du navigere til administrativboksen i din Google Analytics og klikke på sporingsoplysningerne. Og så skal du vælge indstillingen for udelukkelseslisten for at komme i gang Source .

November 28, 2017