Back to Question Center
0

Semalt Expert ved, hvordan man fjerner henvisningspam fra Google Analytics

1 answers:

Henvisningspost fortsætter med at dukke op, selvom Google giver en officiel løsning. Opdateringen er rettet mod specielle henvisningslinker, der indeholder uforudsigeligt, gratis video-værktøj, søgeord-overvågning-succes og rang-checker. Dog er udførelsen af ​​værtsnavnfilter den bedste løsning, der bør overvejes inden enhver anden teknik.

I denne artikel fremhæver Ivan Konovalov, kundesucceschefen for Semalt farerne for henvisningspost og hvordan brugerne kan håndtere sådanne links.

Ifølge interneteksperter er henvisnings spam den handling at sende falsk trafik til et produkt eller et websted. Dette kan lyde harmløst, men det bliver til et alvorligt internet problem.

Typer af henvisningspam

I Google Analytics-kontekst er der to hovedtyper af henvisningspam: spøgelses- og spammy webcrawlere.

Spammy crawlere er robotter, der besøger websteder med et mål om indeksering af indhold. De fleste spammy web crawlere bruger identiteter af webservers. Derfor er de udeladt af analytiske rapporter. Ikke desto mindre vises nogle spammy crawlere ikke som robotter, og derfor slutter de i Google Analytics-rapporter som sessioner med 0 sekunders varighed og 100% afvisningsprocent. For nylig introducerede Google en funktion, der bruges til at filtrere ud kendt som edderkopper og bots, selvom det ikke er perfekt.

Spøgelsesreferencetrafik er uden tvivl den største af de to henvisningsspam. Denne spam besøger ikke et websted. I stedet udnytter spammere ideen om, at Google Analytics overfører data via HTTP-anmodninger direkte til servere fra Google analytikere, hvilket indebærer, at en hacker nemt kan "spole" en session. Derudover genereres Ghost-referraltrafik af programmer, der sender falske HTTP-anmodninger, der retter sig mod nogle Google Analytics-egenskaber, således at et websted ikke oplever trafik. Også eksperter hævder, at spøgelsestrafikken kan bruges til at forfalske organiske søgeresultater samt sende falske begivenheder.

Negative virkninger af henvisningspam

Referral spam kompromitterer webanalysedata for et websted. De "sessioner", der indtaster via henvisnings spam, skæv information ved at opblive trafikvolumen og nøjagtighed af inddragelse af beregninger. Brugere, der ikke er opmærksomme på spam, kan tildele beslutninger om unøjagtige data og manglende trafik.

Der er flere muligheder for at fjerne henvisningsspam i Google Analytics.

Filter Spammy Crawlere og ekskluder udenlandske værtsnavne

De fleste spøgelseshenvisninger er karakteriseret ved unøjagtig værtsnavn attribution. For eksempel, når du gennemgår Google Analytics-referencedata, viser spøgelseshenvisninger værtsnavne, der er fuldstændig irrelevante for webstedet. Derfor hjælper denne viden webstedsejere med at oprette filtre, der tillader information med præcise værtsnavne. Desuden er denne løsning mere relevant for Google Analytics-brugere med en håndfuld domæner. I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt at erstatte et domænenavn på et websted. I tilfælde af flere domæner skal regulære udtryk kontrolleres med Regex Pal. Denne type filter kan fjerne enhver form for spøgelseshenvisningstrafik. Et ekstra filter er imidlertid nødvendigt for at fjerne webcrawlere, fordi de besøger et websted og rapporterer præcise værtsnavne.

Filtrer alle Kilder til henvisning Spam

Det gælder i situationer, hvor domæner ændres let i en målt visning. Filteret bør således være mere udtømmende for at omfatte alle overtrædende henvisningswebsteder Source .

November 28, 2017