Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Vs. Shopify - Hvad er bedst?

1 answers:

De fleste af jer ved, at WordPress er det bedste og mest berømte indholdshåndteringssystem, som i øjeblikket ejer næsten 60% markedsandel på CMS-markederne. Det er ikke overraskende eller chokerende, at forskellige udviklere foretrækker WordPress over andre content management-systemer. Wordpress er open source, web-baseret site creation program skrevet i PHP.

Michael Brown, en topekspert af Semalt Digital Services, giver her en overbevisende praksis i denne henseende.

Shopify vs WordPress:

Shopify er den hostede platform, som ikke tillader os at være vært for vores websteder på vores egne eller tredjeparts servere som GoDaddy osv. På den måde er det helt anderledes end WordPress, og du er afhængig af Shopify server til vores hjemmeside og kan ikke være vært for det lokalt. De hostede platforme leveres med nogle spændende fordele, herunder daglig backup, PCI overholdelse, ubegrænset båndbredde samt SSL-certifikat fra standardleverandører.

I modsætning hertil er WordPress selvfortjent. Det betyder, at du nemt kan være vært for din egen hjemmeside eller blog på en hvilken som helst server og kan redigere PHP-filerne efter dine behov. Men hvis din virksomhed begynder skalering, betaler for båndbredde eller har separate hosting-udbydere, kan det ikke være nemt for dig. Det er vigtigt at tilføje nogle plugins som WooCommerce for at få det bedste ud af WordPress-webstederne.

De grundlæggende indholdselementer:

I alle indholdsstyringssystemer er der nogle grundlæggende elementer. Men i tilfælde af WordPress kan du tilføje dine brugerdefinerede indlægstyper, sider, kategorier, widgets og andre lignende ting.

  • WordPress Shopify
  • Brugerdefinerede posttyper Samlinger i form af kategorier
  • Varierende Produkter
  • Stillinger Flere artikler
  • Sider Forskellige sider

Udvidelse af funktionaliteten i WordPress:

I tilfælde af WordPress kan du nemt installere plugins, indstille widgets og menuer, og kan ændre temaerne for at udvide funktionaliteten på dit websted. For eksempel består WordPress-webstedets out-of-the-box ikke af komponenterne til e-handel, så du skal installere et WooCommerce-plugin til at aktivere de specifikke brugerdefinerede indlæg og e-handelsfunktioner.

Shopify App Store:

Hvis du er en Shopify-bruger, skal du udvide sine funktioner ved hjælp af bestemte apps. De mest relevante Shopify-apps er til stede i Shopify App Store. For at installere en app skal du gå til Apps-sektionen i Shopify-menuen og klikke på knappen Visit Shopify App Store. Her kan du vælge de programmer, som du måske vil installere. Når du er installeret, kan du bruge disse apps og få dem integreret i dit websted.

Shopify tema strukturer vs WordPress tema strukturer:

I WordPress og andre indholdsstyringssystemer som Drupal og Blogger er der forælder og barnemner at vælge imellem. Det er vigtigt at vælge et passende tema til dit websted, hvilket giver det et smukt og professionelt udseende. I modsætning hertil bliver temaer i Shopify aldrig opdateret automatisk. Men du behøver ikke bekymre dig, da du kan opdatere dem manuelt. Wordpress-temaer bruger ikke Liquid-sproget til deres gennemførelse, men Shopify-temaer bruger dette sprog. Liquid-sproget lader udviklere dynamisk indlæse indholdet i butiksfronten. Det er vigtigt, at dine temaer indeholder yderligere biblioteker, uanset om du bruger dem på WordPress eller Shopify. Shopify-butikkerne accepterer kun katalogstrukturerne for temaer, mens WordPress-webstederne kan fungere uden det også.

Konklusion

Det er sikkert at sige, at WordPress styrer de fleste websteder og blogs på internettet og har flere funktioner end Shopify. Du kan dog vælge indholdsstyringssystemet baseret på dine krav. For SEO formål og korrekt optimering er WordPress bedre end Shopify og kan tilpasses mere. Desuden er det nemt at redigere base URL struktur, permalink og SEO relaterede ting som titler, beskrivelser, snegle, billedkoder og overskrifter i WordPress end Shopify Source .

November 30, 2017