Back to Question Center
0

Semalt: Falske Site Besøgende og hvordan man håndterer dem?

1 answers:

Alle webmastere bruger Google Analytics til at spore deres besøgende på internettet. Ivan Konovalov, den Semalt kundesucceschef, siger, at hvis du bemærker pigge i besøg i din Google Analytics-konto, er chancerne for, at henvise spam har ramt dit websted. Nye websites og blogs modtager fra 50 til 100 besøg om dagen, og hvis statistikken viser over 200 besøg på nogle dage uden korrekt SEO, skal du være opmærksom på problemet og forsøge at finde sin løsning.

Din første tanke vil være "min trafik går gradvist op." Når du graver ind i disse tal, vil du opdage, at henvisnings spam skaber et rod for dit websted lydløst.

Hvor kom de besøgende fra?

De fleste websteder og blogs modtager hits fra organiske søge- og sociale medier. Nogle af webmastere vælger henvisninger, og linkene til de omtalte websteder kan findes i afsnittet Kanaler i Google Analytics-kontoen. Hvis du ivrigt ser, vil du komme til at vide, at henvisninger går op hver dag, og øget henvisninger er ikke gode for dit websted. At have links fra lavkvalitets- eller voksenwebsites er et tegn på, at dit websted er i fare. For nogle er en øget henvisning en god ting, men det er faktisk ikke.

Hvem linker til min hjemmeside?

Gå til afsnittet Henvisninger for at genkende antallet af websteder, der har sendt dig henvisningstrafik i dagevis. Du ses sikkert free-social-buttons.com, darodar.com, 4webmasters.org og sanjosestartups.com i dette område. Hvis du Google disse websteder, vil du opdage, at de rent faktisk refererer til spammere og fortsætter med at sende dig falsk trafik næsten daglig. Det betyder, at trafikken fra disse henvisningssteder er intet andet end en smerte for dig.

Referrer spam er den falske anmodning sendt til dit websted med et script, der spoofer din HTTP-henvisning. HTTP-henvisningen er et stykke information, der sendes af en browser, når du flytter fra et websted til et andet. De falske typer vil indstille din HTTP-henvisning til spamwebsites, som de sigter mod at fremme på internettet. Hvis du er bekymret for antallet af hits, dit websted modtager eller klik på disse links, skal du aldrig besøge deres hjemmesider.

Hvorfor er henvisninger spam farligt?

Nogle websteder offentliggør henvisningslogfilerne og fokuserer på at lyve andre fordele for spammerne. Når dataene offentliggøres på internettet, får spammerne boostet til deres egne websider. Det ser ud til, at søgemaskinen nemt krydser deres websites eller blogs, idet de overvejer dem legitime. Referrer spam er farlig på grund af følgende grunde:

  • Det kan ske din Google Analytics-konto, og antallet af besøg bliver altid oppustet
  • Det gør det umuligt for os at kontrollere, hvor mange ægte besøgende vi havde på vores websted
  • Det øger afvisningsraten til 100%, og sessionens varighed er altid 0:00:00;

Google og andre søgemaskiner kender disse ting og kan trække ned dit websites placering i de kommende dage. Derfor er henvisninger til spambesøg lidt hektiske for webmastere. Du bør tage seriøse foranstaltninger mod disse mistænkelige websteder, før det er for sent, og din virksomhed er ødelagt på internettet Source .

November 30, 2017