Back to Question Center
0

Semalt forklarer alle WordPress-webstedsejere Sådan opsætter du Google Analytics

1 answers:

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, er 100% sikker på, at Google Analytics er en fantastisk måde at forstå dit publikum på. Det vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad folk tænker på dig, hvilket af dit indhold er mest populært, samt placeringen af ​​dine besøgende. Det er her, du vil lære at oprette Google Analytics. Hvis du allerede har Google Analytics på din hjemmeside, vil du vide, at du stadig vil lære noget nyt.

Det første trin involverer tilmelding til Google Analytics ved hjælp af din Google-konto. Alt du skal gøre er at oprette et navn til din konto, indtaste webadressen på dit websted og indstille den rigtige tidszone for din placering. Endelig accepterer Googles vilkår og betingelser. Når du har accepteret vilkårene, vil du modtage en Tracking Code Section i din konto.

At have en Google Analytics-konto giver dig adgang til en række funktioner, der skal tændes. De giver dig ekstra information om de besøgende, dit websted modtager. Ved at aktivere demografiske og renterapporter, får du data om dine besøgendes alder, interesser og køn.

Det næste trin er at aktivere annonceringsfunktioner. Dette giver dig mulighed for at få data om alder, interesser og køn af dine besøgende på webstedet.

Når du har aktiveret annoncefunktioner, skal du udelukke din IP-adresse fra din Google Analytics. Det er sandsynligt, at du besøger dit websted meget mere end nogen af ​​dine kunder. Du kan udelukke dine besøg ved at oprette et filter. Du skal dog vide din IP-adresse for at blokere den. Den nemmeste måde at finde ud af er ved at gå på 'Hvad er min IP'?

Hvis du har en Google Analytics-konto og udelukker din IP-adresse, vil du se en stor ændring i dine numre. Når du kender din IP-adresse, skal du gå til sektionen Filtre. Indstil et filternavn, sørg for, at filtertypen er foruddefineret, og angiv den til Exclude. Som kilde eller destination skal du vælge trafik fra IP-adressen, hvorefter du vil indsætte din IP-adresse. Hvis du har flere IP-adresser, skal du gentage denne procedure.

Din hjemmeside vil modtage hits fra robotter og edderkopper. Bots besøge dit websted, og efter en meget kort tid forlader de. De kan være yderst irriterende, især hvis du har brugt Google Analytics i et stykke tid. Du kan muligvis forsøge at få en læsning på dine data, men tilfældige bot besøgende er skewing dine statistikker. Heldigvis er der en række måder, hvorpå du kan udrydde disse irriterende bots fra din statistik.

Det første skridt til at opnå dette er at tjekke 'blokbots og edderkopper' i din konto. Besøg afsnittet Vis indstillinger i dit administrationpanel, og i bunden skal du afkrydse afkrydsningsfeltet, og Google vil øjeblikkeligt udelukke eventuelle kendte robotter fra de statistikker, du modtager. Du kan supplere dette ved at installere GM Block Bots plugin Source .

November 29, 2017