Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics-filtre, der forbedrer ydeevnen på dit websted

1 answers:

Der er mange måder at forbedre dit websites ydeevne på i Google Analytics, og det er en del af digital markedsføring . Når det kommer til at vise fremtrædende fremskridtsrapporter eller fastslå årsagerne til trafikfaldet, skal vi være opmærksomme på, hvor mange kvalitetsudsigelser vores hjemmeside modtager. Dataene i Google Analytics skal være nøjagtige og opdateres. Heldigvis har Google Analytics gjort det nemt at håndtere filtre, der er vigtige for vores hjemmeside.

For at kunne tale om disse filtre, tilbyder Oliver King, Customer Success Manager for Semalt , at foreslå, at du opretholder en, ufiltreret rapport eller visning for hvert domænenavn i Google Analytics.

Ekskluderer intern trafik

Det gælder ikke for alle typer websites, kun de store virksomheder kan få fordel af det. For små virksomheder er det vigtigt at udelukke intern trafik for at sikre kvaliteten af ​​deres webtrafik. De skulle sørge for, at deres websted modtager kvalitets hits og rigtige mennesker interagerer med deres websider. Til dette skal du oprette nye rapporteringsvisninger i din Google Analytics-konto, der i høj grad kan udelukke den interne trafik. Du bør også udelukke din egen IP-adresse, så dine synspunkter og dette ikke tælles med din hjemmeside. Hvis du vil ekskludere et stort antal IP-adresser, skal du bruge brugerdefinerede filtre, der er nemme at oprette og har mange funktioner.

Fjern henvisning spam

Det ville ikke være forkert at sige, at spam har skadet et stort antal websteder i de seneste måneder. Derfor bør du være opmærksom på at fjerne henvisnings spam så tidligt som muligt. Du skal fjerne alle websteder eller henvisninger, der begynder med Darodar, knapper til hjemmesider og bedste SEO-tilbud. Her har du ikke råd til at begå en fejltagelse; du bør identificere de skyldige og fjerne henvisninger spam og derefter indtaste dine domæner i forskellige felter.

Vis værtsnavn og fuld webadresse

Som standard viser Google Analytics ikke de fulde webadresser på siderne i sin rapport. Så hvis din hjemmeside er www.abc.com, skal du finde de relevante sider i Google Analytics, og det kan gøres ved at vise værtsnavne eller hele webadresser. Alternativt kan du oprette levende indhold og oprette forskellige filtre til forskellige domæner. Dette ville ikke medføre forvirring, når du har et stort antal sider at passe på. Enhver side på et underdomæne skal være fri for fejl, før den lanceres.

Isolere trafik til et underdomæne

Når det drejer sig om at tale om underdomæner, skal du isolere deres trafik fra hoveddomænet i Google Analytics. Sørg for, at dine underdomæner bruger de samme UA-sporingsegenskaber eller koder som dit primære websted. Du kan udføre denne opgave ved at besøge afsnittet separat visning i din Google Analytics.

Slet alle webadresser

Sidst men ikke mindst, vil vi gerne snakke om den nederste beklædning af webadresser. Det er svært for mange webmastere, men det har mange fordele. Du kan blande forskellige webadresser og modtage et stort antal kvalitetstrafik på din AdSense. Det er vigtigt at konsolidere dataene og implementere de brugerdefinerede filtre, der kan sænke alle dine webadresser Source .

November 28, 2017