Back to Question Center
0

Semalt: Grundlæggende grunde til at blokere Referrer Spam i WordPress og Google Analytics

1 answers:

Spam kan enten bruge serverplads til at sende malware, trojanske heste eller virus eller udnytte brugerens sårbarheder og sende skadelig malware og virus direkte til dem. Hvor som helst, spam har brug for brugeren, men brugeren har bestemt ikke brug for det. Når du åbner WordPress, er det afgørende, at man implementerer værktøjer til at hæmme infiltreringen af ​​spam.

Henvisninger til spam er en af ​​de typer, der påvirker WordPress og kan have alvorlige konsekvenser for Google Analytics-systemet. Det byttes på website ranking s og gør dermed søg algoritmer imod det. Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , udtaler, at den bedste teknik er at blokere henvisnings spam på både Google Analytics og WordPress.

Referrer Spam

Det har et formål, der skal fordreje søgemaskinens funktion. Spammere sender flere links og webadresser i et bud for at øge en bestemt websites placering. De er normalt falske links, men link altid tilbage til det pågældende websted. Kort sagt, det er en genvej til forbedring af søgeplaceringer uden at give noget værdifuldt indhold. Hvis analyserapporten indeholder denne trafik i sin rapport, betyder det, at hjemmesiden linker tilbage til et websted med dårlig kvalitet. Det forbedrer placeringen af ​​webstedet, men hvis Google identificerer denne teknik, straffer de webstedet for at arbejde sammen med et junk-websted.

Google og andre søgemaskiner har fået en defensiv mekanisme for at forhindre hovedparten af ​​spam henvisninger på websteder. Ikke desto mindre anbefales brugerne også at tage forholdsregler for at mindske problemerne.

Spamreferencer får sit navn fra den måde, hvorpå det interagerer med Google Analytics. Som en hjemmeside ejer vil man gerne se, hvilke websteder der henviser trafik til webstedet. Spammere udnytter dette og håber, at de klikker på deres websites, mens de henviser til Google Analytics-rapporten.

Fordele ved at blokere henvisningspam

En indflydelse af henvisningspost er, at det vil blande sig i fremtiden for søgningens placering på hjemmesiden. For at forblive succesfuld i en marketingkampagne, skal man sikre, at webstedet fortsat leverer kvalitetsindhold til sine besøgende. Tilstedeværelsen af ​​henvisningspost hæmmer dette mål. Derfor forhindrer forebyggelse ejers hjemmeside fra ruden af ​​dårlige links på deres platform..Alt, hvad de gør er, gør det sværere for den besøgende at finde relevant indhold. Endelig er der også potentialet for at klikke på et websted, der indeholder skadeligt indhold.

Blokerende Referrer Spam i WordPress og Google Analytics

  • Installer henvisning Spam Plugin

Gennemse siden Referrer spam-plugin og download og installer plugins i WordPress dashboard. Det åbner alle dets funktioner og indstillinger. Aktivér derefter plugin'et. Andre værktøjer til brug er Sucuri, SpamReferrerBlock eller WP Block Referrer Spam.

  • Konfigurer indstillinger

Der er en fane på venstre side af WordPress-vippet Referrer Spam. Klik på det og den følgende henvisning spam-option, der følger. Vælg indstillingen Automatisk opdatering for at sikre, at den blokerer henvisende spam hver dag. I bloktilstand skal du vælge Omskriv blokering, da den fungerer hurtigere og kører på serverniveau. Under Manuel opdatering er det, hvor en opdatering henviser til spamdefinitioner, især hvis der ikke er en mistænkelig forbindelse, der endnu ikke er blevet renset.

  • Kontrol af seneste opdateringer og brugerdefinerede blokke

Én henvisningspostside, der er en øverste mulighed for den sidste opdatering, der informerer om, hvornår brugeren udførte den sidste opdatering. Det er et glimrende værktøj, der angiver effektiviteten af ​​plugin. Hvis der er et par spammede webadresser i rapporten, skal du kopiere og indsætte linket i boksen med brugerdefinerede blokke for at få en manuel tilgang. Gem derefter alle ændringer og afslut.

  • Se blokerede websteder

Klik på fanen Referrer spam og vælg Alle blokerede websteder. Det åbner så et vindue med alle de blokerede webadresser, og man kan åbne dem uden nogen trussel.

  • At slippe af med Ghost Referrer Spam

Åbn Google Analytics for at afgøre, om den er i funktionsdygtig rækkefølge. Nogle af webstederne kan komme igennem, fordi de er Ghosthenvisninger, hvilket betyder at de ikke kommer til webstedet, så plugins ikke kan blokere dem. Følg følgende proces: Klik på Målgruppe, vælg Teknologi og derefter Netværk. Find og vælg Hostname som den primære dimension. Bemærk alle domæner og lav en liste over alle legitime. Klik på Admin, filtrer, tilføj filtre, brugerdefineret filtertype, og tag derefter med. Vælg Gem og Afslut. Gå tilbage til instrumentbrættet for at se om det nu virker Source .

November 28, 2017