Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ekspert: Sådan starter du en WordPress-blog på mindre end 10 minutter

1 answers:

Verden vi lever i skifter hurtigt, og det er på tide for dig at dyrke din forretning med et WordPress-websted eller en blog. Selvom der er et stort antal content management-systemer, bruges WordPress af 95% enkeltpersoner på grund af dets brugervenlige layout og forbedrede funktioner. Jeg laver en fuldtidsindkomst blogging, og forskellige mennesker gør det samme. Du kan ikke tjene penge online uden en personlig blog, og det er ikke en hemmelighed, at WordPress er den bedste platform til at udvikle en blog.

Her vil Michael Brown, en topekspert fra Semalt , lære dig at starte en WordPress-blog på mindre end ti minutter.

Trin # 1: Løsn ideerne:

Hvis du vil udvikle og vedligeholde en WordPress-blog, skal du være kreativ og ikke have ideer. Heldigvis er et stort antal blogs der for at få inspiration fra. Og der er forskellige blogs, du måske ikke er interesseret i. Derfor bør du elske det emne, du skriver om, og bør ikke begynde at blogge, hvis du ikke vil skrive noget hver dag.

Trin # 2: Navngiv bloggen og vælg web hosting:

Mange mennesker vælger wordpress.com på grund af sine gratis tjenester. Hvis du vil have et personligt domæne, skal du vælge det fra GoDaddy, BlueHost eller andre lignende websteder. Ikke tænk og navngiv din blog med det samme. Samtidig bør du kun vælge en web hosting service, når du ved om dets omdømme. Normalt koster domænenavne wit dot com en bruger op til $ 15 pr. År, og hosting-tjenesterne afhænger af din tjenesteudbyder. Normalt er hosting planer om året fra $ 40 til $ 5000. Uden web hosting og domænenavn kan du ikke udvikle en blog.

Nogle vigtige punkter, du bør huske på er:

  • Vælg .com-domænenavnet
  • Mål for to til tre ord til dit blognavn
  • Brug de vigtigste søgeord til at repræsentere din blog på en bedre måde
  • Vælg ikke gratis webhosting, da det vil give begrænsede tjenester, funktioner og muligheder

Trin # 3: Installer WordPress og vælg et tema:

Det tredje og et af de vigtigste trin er at installere WordPress fra din cPanel. Og endelig skal du vælge temaet og få det straks offentliggjort. I blogging verden er WordPress design kendt som temaer. Der er hundredvis til tusindvis af temaer, men de lydhørige er bredt lide og udvalgt. Når et tema er valgt, kan du bytte det til enhver tid. Log ind på dit WordPress dashboard og få adgang til yourdomain.com/wp-admin området. Her kan du ændre dine blogs indstillinger og bruge dine legitimationsoplysninger omhyggeligt. Hvis du ikke kunne finde et passende tema, foreslår jeg at du vælger Thrive Theme, StudioPress, ElegantTheme eller ThemeForest, som er de bedste WordPress-temaer til dato.

Trin # 4: Tilpas og optimer WordPress bloggen

Når temaet er valgt, skal du tilpasse og optimere din WordPress-blog. Mens temaer er grundlaget for dit websted, er tilpasning og optimering god til at forbedre din blogs placering i søgemaskinens resultater. Du kan f.eks. Bruge WordPress plugins til at tilføje kontaktformularer, fora, skydere, billeder og videoklip til din blog. Gå til Tilpas område og klik på knappen Brugerdefineret. Her kan du tilføje navnet på din blog og dets tagline. Ligeledes er søgemaskineoptimering vigtig for din WordPress-blog. SEO er fremgangsmåden til optimering af bloggen, der findes i søgemaskinens resultater. Installer SEO ved Yoast plugin for at indsætte beskrivelser, metatags, metatitler og relevante søgeord til dine indlæg.

Trin # 5: Skriv dit første blogindlæg

Det er på tide at skrive den første mesterværkshistorie og gøre det engagerende. Wordpress bruger den intuitive editor, som ligner dit tekstbehandlingsværktøj. Nye poster kan oprettes fra dit WordPress 'admin-område. Du skal bare klikke på knappen Indlæg i venstre sidepanel, efterfulgt af at klikke på knappen Tilføj ny. Wordpress vil automatisk oprette permalinks af alle dine historier baseret på dine søgeord og din overskrift / titel.

Før du har den offentliggjort, skal du sørge for at din historie har følgende egenskaber:

  • Det fortælles i en konversation og engagerende tone
  • Indholdet er fejlfri og fri for plagiering
  • Du har brugt underpositioner via posten
  • Du kan også bruge listerne, punktposterne og tjeklisterne til at gøre dit indlæg se vidunderligt
  • Indsæt relevante billeder og videoer

Som den endelige notat havde vi sagt, at når posten er offentliggjort, skal du dele den på Facebook, Twitter og andre sociale netværkssteder for at tiltrække flere og flere læsere Source .

November 30, 2017