Back to Question Center
0

Semalt: Sådan elimineres Bot Traffic fra Google Analytics

1 answers:

Har du bemærket, hvor mange robotter der interfererer med dit websted, øges eksponentielt? Hvis dit svar er "ja", vil Max Bell, kundesucceschefen for Semalt , hjælpe dig med at klare dette problem! Som enhver webplatform er Google Analytics magtesløs til spam og botaktivitet, hvilket har indflydelse på stort set alle websteder. Faktisk er det et problem, der bliver til en reel hovedpine for online-annoncører.

Hvad er Bot trafik?

I Google Analytics bruges udtrykket "botaktivitet" til at beskrive webstedet under angreb af ondsindede robotter og robotter. En sådan aktivitet ondsindet aktivitet på en hjemmeside kan betydeligt reducere den samlede præstation og påvirke dens indhold.

Hvordan skelner du Bot-aktivitet i Google Analytics?

Her er en trinvis vejledning for at få øje på botaktiviteten i Google Analytics:

  • Klik på Acquisition placeret i venstre side, på det tidspunkt klik på Channels and All Traffic. Gå derefter til sektionen Standardkanalkategori i rapporten og klik på Henvisning.
  • Kender du hovedparten af ​​dine henvisningerskilder? Hvis dit svar er nej, og de ser ikke væsentlige ud for din venture, kan dette være det primære stykke information, der viser, at dette er en bottrafik..Nederst på siden klikker du på "Vis rækker" for at få den fulde oversigt over henvisninger.

Du bør spore din spam som følge af instruktionerne i ovenstående regler, men for at gøre dig mere bekendt med de mest berømte spammere, har vi samlet nogle få tilfælde til dig:

  • 4webmasters.org
  • trafficmonetize.org

Sådan overses Botaktivitet i Google Analytics?

Indtil Google afvikler dette problem, er der et par alternativer, du kan overveje i mellemtiden.

  • En af de bedste måder at klare det beskrevne problem på er at oprette kanaler, der stopper specifikke bot eller robotter, der påvirker dine data negativt.
  • Få en oversigt over det betydelige antal områder og underdomæner, du følger i Google Analytics.
  • Et andet alternativ, som du kan udføre, er at indtaste alt i Excel-ark og få de oplysninger, du har brug for.

Den sidste men ikke mindst mulighed er at sikre, at bottrafik ikke påvirker dine Google Analytics-oplysninger. Tilføjelse af kanaler er den bedste metode til at udføre den Source . Bare følg disse tips, og du vil aldrig møde igen med det ovenfor beskrevne problem!

November 28, 2017