Back to Question Center
0

Semalt: Social Media Spam Du bør vide om

1 answers:

Spam er den uopfordrede og irrelevante gruppe af meddelelser, der sendes til et stort antal internetbrugere. Spammere bruger forskellige teknikker til at sprede spam, da de vil fange brugere i phishing-angreb, malware og tilknyttede programmer. Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Succes Manager, udtaler, at primært spam blev brugt som en kilde til kommunikation, men nu har den taget en seriøs form og bør slippes af med det så tidligt som muligt. Udover både e-mail-spam og sociale medier er spam et udbredt problem, der kan opdeles i fem forskellige typer:

Falske sociale medier profiler og konti:

Falske sociale medier konti og profiler er en nøgle til spam. Hackere opretter masser af Facebook og Twitter profiler, for det meste med navne og billeder af piger at lokke så mange brugere som muligt - culos ray ban original promoo. De ønsker at få troværdighed og synlighed for deres egne websteder og få dig fanget på mange måder. De kan foregive at være berømtheder, politikere, offentlige figurer eller cricketers, og vil have dig til at lide og dele deres indlæg.

Bulk meddelelser:

Massemeddelelser er meddelelser med samme navn eller tekst, der sendes til mange sociale mediebrugere på én gang..Nogle spammere opretter falske konti og sender gentagne meddelelser med jævne mellemrum. De ønsker enten at skabe et rod for legitime brugere eller vil lokke nogen med deres tilbud og tilknyttede links. Brugen af ​​masse sociale medier meddelelser begyndte i 2009. Dengang gav nogle spamwebsites, der gav jobs, narre brugere til at stole på, at deres profiler og websteder var ægte.

Skadelige links:

Ondsomme links spredes på internettet via sociale medier, og hackere eller spammere sigter mod at skade, beskadige eller vildlede mange websteder eller enheder. Når du klikker på en af ​​disse links, kan du blive omdirigeret til en Twitter, Google+ eller Facebook-profil, der ikke har noget at gøre med legitimitet. Faktisk er brugerne tvunget til at klikke på disse ondsindede links og hackere sprede malware på sociale medier for at stjæle private oplysninger og bankoplysninger.

Svigagtige anmeldelser:

Forskellige produkter og tjenester sælges på internettet, og det mest populære sted for dette er selvfølgelig sociale medier. Desværre får du ikke altid det produkt du så i billedet, da hackere simpelthen betaler brugerne for positive anmeldelser. Sådan praksis gør det muligt for online svindlere at sælge flere og flere produkter og gøre deres forretning trives.

Uønsket indhold:

Ingen socialmediasite ønsker, at brugerne deler uønsket og overdreven indhold; det er også en form for spam, der fungerer godt for spammere og er ikke nyttigt for mærker og legitime organisationer. Faktisk rapporteres mange irrelevante indlæg til Facebook, og mange sider og profiler lukkes for at dele de uønskede ting hvert sekund. Det er en klik-baiting handling, der bør slippes af så tidligt som muligt.

November 30, 2017