Back to Question Center
0

SEO Guide Fra Semalt - Typer af søgemaskine succesfaktorer

1 answers:

I det periodiske tabel med faktorer, der påvirker SEOs succes, står det, at der er tre hovedgrupper: SEO, off-side SEO og overtrædelser. Inden for hver af de nævnte grupper er andre undergrupper, som Oliver King, Customer Success Manager for Semalt , vil forklare. Undergrupperne indeholder faktorer, der har betydning for succesen med SEO-kampagnen.

SEO Factor Combinations

Der er ingen enkelt faktor for SEO, der vil sikre hjemmesiden ejer en høj placering i søgemaskinerne. Ved at sikre, at man har en stor HTML-titel, vil siden ikke rangordne siden, hvis den ikke indeholder opfølgende indhold. Man kan have meget mange links, men hvis de ikke fører tilbage til kvalitet og engagerende indhold, er de uden brug. Det betyder, at man skal kombinere flere positive faktorer for at øge chancen for succes. Jo mere de negative faktorer, jo værre oddsene.

Succesfaktorer på siden

Dette er de faktorer, der ligger under ejerens eller udviklerens kontrol. Webstedets ejer skal overveje det indhold, de offentliggør, de HTML-cues, de bruger til at hjælpe både søgemaskinerne og brugerne til at bestemme relevansen. Desuden skal man sørge for, at områdets arkitektur giver bekvemmelighed og nem navigation, og bør ikke hindre søgemaskinens arbejde.

Off-side succesfaktorer

Forlaget kontrollerer ikke disse faktorer direkte. Søgemaskiner bruger hovedsageligt off-side faktorer, da de fastslog, at afhængig af udgiveren alene ikke gav den bedste oplevelse for brugerne og besøgende..Et eksempel er de webstedsejere, der forsøger at få sig til at virke mere relevante end de er i virkeligheden. Der er mange hjemmesider, som søgemaskiner skal gennemgå. Hvis man ser på stedet, er det ikke nok at afgøre, om siderne højt placeres på SERP, er de bedste eller ej. Online-brugere gør også forskellige søgninger, der gør det muligt for søgemaskinerne at diversificere deres taktik også.

SEO overtrædelser og rangordninger

Det primære mål med søgemaskinerne er at sikre, at folk forbedrer deres søgerrangeringer. De tilbyder flere nyttige ressourcer for at sikre, at de opnår de bedste resultater. Så meget som at opnå ideelle søgerrangeringer er deres mål, der er dem, der bruger teknikker, der anses for at være "sort hat" eller "spam", der har til formål at få et websted til at se mere ud, end det er i virkeligheden. Der findes visse sanktioner for websteder, der er fundet for at gøre det. Det værste tilfælde er, at de bliver forbudt i helhed fra at gennemgå søgemaskiner. En overtrædelse er typisk enhver aktivitet, der har til formål at bedrage søgemaskiner til at gennemgå eller manipulere sin forståelse af, hvad der er relevant eller autoritativt.

Vægtning Søgningsfaktorer

Faktorer rang mellem 1 og 3. Folk skal være opmærksomme på faktorer med en score på 3. De, der vejer 1 eller 2, er ikke nødvendigvis meningsløse. Det er bare, at de er af mindre betydning. Overtrædelser vejer også, men i negative tal.

"Manglende" SEO Faktorer

Nogle erfarne SEO'er kan spørge, hvorfor nogle signaler ikke viser. Årsagen som givet af Google er, at nogle af dem ikke er lige så vigtige. For eksempel er der over 200 signaler brugt af Google og over 10.000 undersignaler. Ideen er ikke at sikre, at de omfatter alle disse signaler. At være ultraspecifikke kan medføre problemer for søgemaskinerne Source .

November 29, 2017