Back to Question Center
0

Tips fra Semalt: Alternativer for at få nøjagtige data i Google Analytics

1 answers:

Nøjagtigheden af ​​dine statistikker, data og rapporter i Google Analytics indebærer mere om dine forretningsidéer og ekspertise. I indholdsmarkedsføring, robotter, crawlere og edderkopper har negativ indvirkning på brugerdata uden deres samtykke. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, siger, at udelukkende filtre hovedsagelig bruges af virksomhedsejere til at begrænse intern og bot trafik fra besøger websteder.

Spammere har brugt henvisning spam, malware og trojanske virus til at generere trafik til dit websted. I de fleste tilfælde falder opportunister deres identitet til at blive betragtet som store websteder, der besøger dit websted. Forskellige værktøjer og teknikker er blevet sat på plads for at hjælpe indholdsmarkører, og virksomhedsejere differentierer falsk og legitim trafik. Før blokering af robotter er det tilrådeligt at bemærke, at der findes både gode og dårlige robotter.

Aspekter brugt til at filtrere bots og intern trafik

En række aspekter bruges til at filtrere bort ondsindede websteder og falsk trafik. Sådanne aspekter omfatter værtsnavne, tjenesteudbydere, placering og IP-adresse. For eksempel kan en marketingmedarbejder bruge et filter med et gyldigt værtsnavn til at filtrere spøgelsesreferencer og trafik..Brug af viste teknikker til at filtrere malware, trojanske virus og spøgelsestrafik er fortalte for.

Google Analytics gemmer for det meste ufiltrerede data og poster. Når du har anmodet om en bestemt rapport, genvinder Google Analytics dine data, filtrerer ud spøgelsespam og bottrafik, før du sender rapporten til dig. Specifikke rapporter hentes for det meste ved at tilføje avancerede segmenter eller tilføje hoveddimensioner.

Virkningen af ​​filtrerede data på dine rapporter

Google Analytics bruger prøvealgoritme til at filtrere og prøve dine data. Udfiltrering af data udføres gennem oprettelsen af ​​tre visninger, der indeholder standardvisningen, testen og hovedvisningen. Markedsførere med det formål at filtrere trafik helt fra deres websteder anbefales at undgå at sende dataene til Google Analytics.

Google Tag Manager hjælper kunder med at sortere deres trafik til intern eller ekstern trafik, før den sendes til Google Analytics. Nedenfor er en trinvis vejledning om, hvordan data kommer ind i Google Analytics:

  • Besøgende og klienter klikker på din side
  • Google Tag Manager (GTM) belastninger
  • Taglederen kører et Google Analytics-tag
  • Din sidevisning sendes til Google Analytics
  • Google Analytics åbner din side og kører filtre på dine sider
  • Sidevisningen vises i Analytics-visningen

Den opdaterede proces omfatter dog kun de første tre trin. Ifølge eksperter har brug af Google Tag Manager mange fordele og fordele i forhold til Google Analytics. Med hensyn til forretningsmuligheder som marketing, reklame, undersøgelser og handel hjælper Google Tag Manager med markedsførere til at udføre almindelige opgaver. Skjold dine nøjagtige data fra robotter og intern trafik og nyd store afkast i din forretningssted. Google Tag Manager har spillet en afgørende rolle i retning af at hjælpe brugere med at blokere uønsket trafik, malware og trojanske virus, der forsøger deres konti og hjemmesider. Lederen bruger oplysninger og variabler til at blokere den uønskede trafik Source .

November 28, 2017