Back to Question Center
0

Uønskede brugere! Tips fra Semalt Expert om, hvad man kan gøre imod dem

1 answers:

En gennemsnitlig person modtager næsten 100 e-mails om dagen; nogle af dem kommer fra webmastrene, mens de andre tilhører virksomheder eller mediewebsteder, der markedsfører deres produkter og tjenester. Tilsvarende vil dit websted sandsynligvis modtage mange besøgende om dagen, hvoraf de fleste ikke har nogen interaktion eller interesse i dine websider. Når de navigerer gennem dit websted, forlader de øjeblikkeligt det og viser ingen interesse for dine artikler. Således er udfaldshastigheden øget op til 100%. Lisa Mitchell, den Semalt Customer Success Manager, siger, at det er vigtigt at blokere alle uønskede brugere, så du kan sikre dit eget og dit websteds sikkerhed og fuldstændig beskyttelse.

1. Bloker individuelle brugere:

Det er nemt at blokere enkelte medlemmer og forhindre dem i at kontakte dig i fremtiden. Det kan du gøre gennem deres respektive profiler. For eksempel, hvis nogen irriterer dig på Facebook eller et andet socialt netværk, kan du nemt blokere ham / hende ved at klikke på Block-indstillingen på hans Facebook-id. På samme måde kan du blokere uønskede brugere fra e-mails og rapportere deres id'er som spam. Hvis du har blokeret en bruger, kan han / hun ikke sende dig beskeder, som dine indlæg, besøge din profil internt eller kontrollere dine nyhedsfeeds. Han / hun vil dog kunne se dit profilbillede og kontakte dig igen gennem et andet ID.

2. Ekskluder specifikke grupper af mennesker:

Hvis du er træt af en gruppe mennesker, skal du kontrollere indstillingen Indstillinger> Ny kontaktpersoner i dit afsnit om beskyttelse af personlige oplysninger og stoppe dem fra at kontakte dig i fremtiden. Her kan du tilføje kontakter, som f.eks. Sociale medie-id'er eller e-mail-id'er, for at få dem blokeret øjeblikkeligt. For eksempel, hvis nogle mennesker ikke passer til din profil og har kontaktet dig tilfældigt, kan du oprette filtre i din Gmail-konto og tilføje deres e-mail-id'er til disse filtre.

3. Opret et midlertidigt email-id:

En af de enkleste og bedste ting, du kan gøre for at forhindre folk i at kontakte dig, er at oprette midlertidige email-id'er. Dette forhindrer de uønskede brugere i at sende dig engangs-, falsk og alias-beskeder igen og igen. Det er en almindelig bemærkning, at 90% af mennesker tilmelder sig onlinekonti med de oprindelige navne og primære e-mail-id'er. Som følge heraf begynder de at modtage meddelelser fra ukendte og mistænkelige personer. De fleste af e-mails sendes som standard til din junk eller spam mappe, men mange af dem er rettet til din indbakke.

4. Afmeld fra ukendte nyhedsbreve:

Hvis du har abonneret på et stort antal nyhedsbreve eller salgsfremmende tjenester, er chancerne for, at du vil modtage snesevis af e-mails hver dag. Den bedste måde at slippe af med de uønskede brugere online er at afmelde de tjenester, du ikke kan lide. Med andre ord skal du afmelde dig fra nyhedsbreve eller salgsfremmende emails, der irriterer dig næsten dagligt. Til dette skal du klikke på knappen Afmeld abonnement og forhindre, hvorvidt websteder skal sende dig irriterende meddelelser. Afmeldelse er en af ​​de bedste måder at reducere en mængde spam i indbakken Source .

November 30, 2017