Back to Question Center
0

Vil du udelukke intern trafik fra Google Analytics? Semalt Expert fortæller hvordan

1 answers:

I internetmarkedsføring er målet for alle markedsførere at få en stabil forsyning af besøgende. Ikke alle besøgende kan dog regne som en potentiel kunde. I de fleste tilfælde kan dine medarbejdere eller andre enheder kontakte serveren til et bestemt formål. I dette tilfælde vil du muligvis fjerne sådanne personalebesøg fra dit system. Disse ture har tendens til at danne nogle af de tungeste website anvendelser. Korrekt eliminering af medarbejderbesøgene fra dine statistikker kan øge nøjagtigheden af ​​analyseresultaterne og frembringe et reelt billede af den slags trafik, hjemmesiden tiltrækker.

Andrew Dyhan, Customer Success Manager for Semalt , indeholder i artiklen nogle overbevisende tips i denne henseende.

Relevant information om IP-adresse

Når besøgende klikker på webadressen på dit websted, identificerer serveren hvert besøg med en unik IP-adresse. IP-adressen repræsenterer en mekanisme, hvorigennem den browser, der har adgang til serveren, forbinder. For eksempel IP-adressen på en brugercomputer-smartphone, tablet, skrivebord eller en anden enhed. I andre tilfælde gør SEO-robotter fra Google også brug af disse IP-adresser til at tilpasse deres målretning. Hackere kan også bruge IP-adresser til at målrette deres malware og virusangreb.

Eksklusive IP-adresse

Det er vigtigt at lokalisere brugerens IP-adresse, inden du fortsætter. En simpel Google-søgning på "hvad er min IP-adresse" kan gøre Google til at give dig din IP-adresse. IP-adressen er en afspejling af det geografiske sted, hvorfra en bruger har adgang til internettet. For at udelukke en enkelt IP-adresse skal du logge ind på dit Google Analytics-administrationspanel. Klik på knappen Filtrer øverst på siden. Herfra er det muligt at filtrere et navn, en placering eller en IP-adresse fra den aktuelle trafik.

IP-adressen vises altid som tal på 3 og 4 cifre adskilt med et decimaltal. Gem fremskridtene i hvert trin. Hvis du har nogle af de flere steder for IP-adressen, skal du adskille dem fra kontorets placeringer ved at gentage ovenstående proces. Det er muligt at automatisere blokering af nogle IP-adresser i Google Analytics. I den nye filtermenu er det muligt at lave et brugerdefineret filter eksklusive nogle af de filialer, du vælger. Når du justerer disse indstillinger, er det afgørende at huske at gemme fremskridtene.

Konklusion

Eksklusive nogle IP-adresser fra din trafik kan være et vigtigt mål for at fokusere på dit publikum. Det kan ikke kun give et klarere billede af konverteringerne, men hjælper også personerne med at finde alternative måder at nå andre kunder på. Det er muligt at opnå geo-målretning ved hjælp af brugerens IP-adresser. I andre tilfælde har spammere tendens til at sprede malware via IP-adresser. At adskille personale trafik fra de andre besøgende kan hjælpe en e-handels website sige væk fra vira Source .

November 28, 2017